Hjem > Fax > PC-FAX > PC-FAX til Windows > Faxmodtagelse på din computer (Windows) > Faxmodtagelse med PC-FAX-modtagelse (Windows)

Faxmodtagelse med PC-FAX-modtagelse (Windows)

Brothers PC-FAX-modtagelsessoftware gør det muligt at få vist og gemme faxer på din computer. Den installeres automatisk, når du installerer maskinens software og drivere, og den fungerer på både lokale og netværkstilsluttede maskiner.
  • PC-FAX-modtagelse understøtter kun sort-hvide faxmeddelelser. Når du modtager en farvefaxmeddelelse, udskriver din maskine farvefaxmeddelelsen, men sender ikke faxmeddelelsen til din computer.

Når du slukker computeren, fortsætter maskinen med at modtage og gemme faxer i maskinens hukommelse. Antallet af modtagne og gemte faxer vises på maskinens display. Når du starter dette program, overfører softwaren alle modtagne faxmeddelelser til computeren på én gang. Du kan aktivere indstillingen Backup-udskrivning, hvis du vil have maskinen til at udskrive en kopi af faxmeddelelsen, før den sendes til computeren, eller før computeren slukkes. Du kan konfigurere indstillingerne for backup-udskrivning fra maskinen.