Hjem > Præsentation af maskinen > Placeringen af USB-/Ethernet-porte på Brother-maskinen

Placeringen af USB-/Ethernet-porte på Brother-maskinen

USB- og Ethernet-portene sidder inde i maskinen.

Hvis du vil installere den driver og software, der er nødvendig for at bruge maskinen, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com.

1. Brug begge hænder til at løfte scannerlåget (1) vha. fingerholderne på begge sider af maskinen, indtil det er i åben stilling.
    image
  2. Find den korrekte port (baseret på det kabel, du anvender) inde i maskinen som vist.
    image
    image
    Før forsigtigt kablet ind i kabelkanalen og ud bag på maskinen.
  3. Luk forsigtigt scannerlåget ved hjælp af fingerholderne på hver side.