Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Udskrivning med AirPrint > Udskrivning på papirrulle med AirPrint (macOS)

Udskrivning på papirrulle med AirPrint (macOS)

• Udskrivningsproceduren afhænger af dit program.
  • Disse anvisninger gælder macOS v12. De kan afvige afhængigt af din operativsystemversion.
  • Før du udskriver, skal du kontrollere, at maskinen er på Mac-computerens liste over printere.
  1. Kontroller, at maskinen er tændt.
  2. Læg papirrullen i bakke 2, og vælg nye papirbakkeindstillinger på maskinen.imageimage Relaterede informationer:Læg papirrulle i papirbakke 2
  3. Åbn det dokument, du vil udskrive, på din Mac-computer, klik på menuen Arkiv, og vælg Udskriv.
  4. Kontroller, at maskinen er valgt. Hvis der er valgt en anden maskine (eller ingen maskine), skal du klikke på pop op-menuen Printer og derefter vælge maskinen.
  5. Gør en af følgende ting i pop-op-menuen Papirstørrelse:
    image
    Klik på Vis oplysninger, hvis pop-op-menuen Papirstørrelse ikke vises.
    • Vælg 297 mm rulle i menuen, og vælg en papirstørrelse med en højde på mere end 210 mm.
    • Vælg Administrer specielle størrelser... i menuen, og klik på ikonet + i indstillingsvinduet. Skriv følgende oplysninger om dit dokument, og klik derefter på OK:
      • Navnet på den størrelse, du vil bruge
      • Bredde (297 mm eller mindre)
      • Højde (mellem 210 mm og 2700 mm)
      • Margener
      image
      Hvis sidestørrelsen, der er angivet i dit program, ikke er den samme som den faktiske udskriftsstørrelse, skal du skrive sidestørrelsen her. (Afhængigt af dit program kan der være en begrænsning på den papirstørrelse, du kan angive i dit program. I så fald kan sidebredde og -højde ikke ændres til de samme værdier som den faktiske udskriftsstørrelse).
  6. Vælg stående eller liggende retning i muligheden Retning.
  7. Hvis du vælger Administrer specielle størrelser... i det foregående trin og ønsker at tilpasse den brugerdefinerede størrelse til den faktiske udskriftsstørrelse, skal du klikke på pop-op-menuen med udskriftsindstillinger og vælge Billedfremviser. Vælg den ønskede skaleringsindstilling, når Billedfremviser-indstillingerne vises.
  8. Klik på udskriftsindstillingernes pop op-menu, og vælg Medie og kvalitet.
    Indstillingerne for Medie og kvalitet vises.
    1. Klik på pop-op menuen Forsyning fra, og vælg dernæst Rulle 2.
    2. Klik på pop-op-menuen Papirtype, og vælg den ønskede indstilling.
  9. Vælg eventuelle andre ønskede indstillinger.
  10. Klik på Udskriv.
VIGTIGT
  • Hvis blækpatronerne er opbrugt, når du udskriver på papirrulle, kan du udskifte dem med nye blækpatroner med samme farve og fortsætte udskrivningen.

Farvetonen kan være anderledes, når du har skiftet blækpatron.

• Kontroller den resterende mængde papirrulle før udskrivningen. Hvis der ikke er tilstrækkeligt papirrulle til den sidelængde, du vil udskrive, kan maskinen stoppe udskrivningen midt i udskriftsjobbet. Selvom den resterende mængde papirrulle er tilstrækkelig til dit udskriftsjob, kan maskinen efterlade et tomt stykke nederst i udskriften.