Videresendelse fra din Brother-maskine

Brug funktionen Videresendelse til at sende en e-mail fra din maskine til en konventionel faxmaskine.
Kontrollér, at afkrydsningsfelterne POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3-/IMAP4-/SMTP-klient) og SMTP Server (SMTP-server) er markeret i webbaseret administration. Hvis afkrydsningsfelterne POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3-/IMAP4-/SMTP-klient) og SMTP Server (SMTP-server) ikke er markeret, skal du markere afkrydsningsfelterne POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3-/IMAP4-/SMTP-klient) og SMTP Server (SMTP-server). Klik på Submit (Send), og genstart maskinen.
image
  1. Internettet

I dette eksempel er maskinens e-mailadresse FAX@brother.com, du vil sende et dokument fra maskinen til en standardfaxmaskine i England med e-mailadressen UKFAX@brother.co.uk, og du ønsker, at maskinen skal sende dokumentet via en konventionel telefonlinje.

1. Gør et af følgende:
    • Hvis [Fax Prævisning] er indstillet til [Fra], skal du trykke på [Fax].

• Hvis [Fax Prævisning] er indstillet til [Til], skal du trykke på [Fax] og derefter [Fax afsend].
  2. Tryk på image[Valg]>[Rundsending]>[Tilføj nummer].
  3. Du kan tilføje e-mailadresser til udsendelse på følgende måde:
    • Tryk på [Tilføj nummer], og tryk på image, indtast e-mailadressen, og tryk på [OK].
    • Tryk på [Tilføj fra adressebog]. Markér afkrydsningsfeltet for den e-mailadresse, du vil føje til rundsendelsen. Tryk på [OK], når du har markeret alle de ønskede e-mailadresser.
    • Tryk på [Søg i adressebog]. Indtast navnet, og tryk på [OK]. Søgeresultaterne vises. Tryk på navnet, og tryk derefter på den e-mailadresse, du vil tilføje til udsendelse.
    I det følgende gives et eksempel på, hvordan e-mailadresse og telefonnummer skal indtastes:
    image
    Tryk på [OK], når du har indtastet alle faxnumrene.
  4. Tryk på [Faxstart].