Konfiguration med kontrollpanelens meny SES/WPS/AOSS (metod med en knapptryckning)

Innan du konfigurerar trådlösa inställningar

VAR FÖRSIKTIG VIKTIGT
Om du har konfigurerat maskinens trådlösa inställningar tidigare, måste du återställa inställningarna för det lokala nätverket innan du kan konfigurera de trådlösa inställningarna på nytt. Använd Menu, Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj Nätverk, tryck sedan på OK. Tryck på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri och välj Fabriksinst., tryck sedan på OK. Bekräfta ändringen genom att trycka på Ja. På modeller med pekskärm ska du trycka på MENY, Nätverk, Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri tills Fabriksinst. visas, tryck sedan på Fabriksinst. och acceptera ändringen genom att välja Ja. Maskinen startas om automatiskt.
Om du använder Windows®-brandväggen eller en brandvägg i ett antispion- eller antivirus-program ska du tillfälligt inaktivera den. Konfigurera programinställningarna genom att följa instruktionerna igen när du har kontrollerat att du kan skriva ut.
SecureEasySetup™ är ej tillgängligt för MFC-5895CW.