Konfigurera med PIN-metoden i Wi-Fi Protected Setup™ (endast infrastrukturläge)

Om den trådlösa åtkomstpunkten (A) har stöd för Wi-Fi Protected Setup™ kan du även konfigurera med PIN-metoden i Wi-Fi Protected Setup™. (Se Använda PIN-metoden i Wi-Fi Protected Setup™.)
Anslutning när den trådlösa åtkomstpunkten (routern) (A) även fungerar som registrerare1.
Grafik
Anslutning när en annan enhet (C), t.ex. en dator, fungerar som registrerare1.
Grafik
1
Registreraren är en enhet som hanterar det trådlösa nätverket.