Ändra skrivarserverns inställningar

Obs Obs
Trådlösa nätverksanvändare måste konfigurera de trådlösa inställningarna när skrivarserverns inställningar ska ändras. (Se Konfigurera maskinen för ett trådlöst nätverk (ej tillgängligt för MFC-5490CN och MFC-5890CN).)

Använda verktyget BRAdmin Light för att ändra skrivarserverns inställningar

1
Starta verktyget BRAdmin Light.
För Windows® 2000/XP och Windows Vista®
Klicka på Start / Alla program1 / Brother / BRAdmin Light / BRAdmin Light.
1
Program för användare av Windows® 2000
För Mac OS X 10.2.4 eller senare
Dubbelklicka på Macintosh HD (startskiva) / Bibliotek / Printers / Brother / Utilities / BRAdmin Light.jar-filen.
2
Välj den skrivarserver som du vill ändra inställningar för.
3
Välj Nätverkskonfiguration på menyn Kontroll.
4
Om du har angivit ett lösenord ska du skriva in det.
5
Därefter kan du ändra skrivarserverns inställningar.
Obs Obs
Om du vill ändra mer avancerade inställningar bör du använda den senaste versionen av verktyget BRAdmin Professional. Det kan hämtas på http://solutions.brother.com. Endast för Windows®.