2 Konfigurera maskinen för ett nätverk med en Ethernet-kabelanslutning

Översikt

Innan du kan använda Brother-maskinen i nätverksmiljö måste du installera Brother-programvaran och konfigurera rätt TCP/IP-nätverksinställningar på själva maskinen. Det här kapitlet beskriver de grundläggande stegen som krävs för att skriva ut över ett nätverk med TCP/IP-protokollet.
Vi rekommenderar att du använder Brothers automatiska installationsprogram som finns på cd-skivan från Brother för att göra detta. Det kommer att vägleda dig genom installationen av programvaran och inställningarna för nätverk. Följ anvisningarna i den medföljande snabbguiden.
Obs Obs
Om du inte vill eller kan använda det automatiska installationsprogrammet eller något av Brothers programverktyg, kan du även ändra nätverksinställningarna via maskinens kontrollpanel. Mer information finns i Inställningar från kontrollpanelen.