Internet-fax/Skanna till e-postserver (MFC-6490CW och MFC-6890CDW: standard, MFC-5890CN och MFC-5895CW: tillgänglig som hämtbar fil)

Brother-maskinen kan tilldelas en e-postadress som gör att du kan sända, ta emot eller vidarebefordra dokument via ett lokalt nätverk eller Internet till datorer och andra Internet-faxmaskiner. Innan du kan använda funktionen måste du konfigurera de nödvändiga maskininställningarna med maskinens kontrollpanel. Mer information finns i Internetfax och Skanna till e-post (för MFC-6490CW och MFC-6890CDW).