Mata in text manuellt

Mer information finns i Skriva in text.
När du anger Internetfaxadressen visas den tecken för tecken på LCD-skärmen. Om du matar in fler än 22 tecken flyttas namnet åt vänster tecken för tecken på LCD-skärmen. Du kan ange upp till 60 tecken.
Tryck på Mono Start när du vill sända dokumentet.
När dokumentet har lästs in skickas det automatiskt till den mottagande Internetfax-maskinen via din SMTP-server. Du kan avbryta sändningen genom att trycka på Stop/Exit under inläsningen. När överföringen är klar återgår maskinen till viloläget.
Via vissa e-postservrar kan du inte skicka stora dokument med e-post (systemadministratören sätter ofta en gräns för e-postmeddelandenas storlek). När den här funktionen har aktiverats visar maskinen Minnet är fullt om du försöker skicka e-postdokument som är större än 1 MB. Dokumentet skickas inte och en felrapport skrivs ut. Dokumentet måste då först delas upp i mindre dokument som e-postservern kan acceptera. (Ett 42-sidigt dokument baserat på testtabellen ITU-T Test Chart #1 är ungefär 1 MB stort.)