A Bilaga A

Använda tjänster

En tjänst är en resurs som datorer som vill skriva ut till Brother-skrivarservern kan få åtkomst till. Brother-skrivarservern tillhandahåller nedanstående fördefinierade tjänster (ge kommandot SHOW SERVICE på Brother-skrivarserverns fjärrkonsol för att se en lista över tillgängliga tjänster): Skriv HELP vid kommandoprompten för att se en lista över de kommandon som stöds.
Tjänst (exempel)
Definition
BINARY_P1
TCP/IP-binär NetBIOS-tjänst
TEXT_P1
TCP/IP-texttjänst (lägger till en vagnretur efter varje radmatning)
BRNxxxxxxxxxxxx
TCP/IP-binär
xxxxxxxxxxxx står för maskinens Ethernet-adress.