Voor Windows® 7-gebruikers

1
Klik achtereenvolgens op de knop Figuur, Configuratiescherm, Systeem en beveiliging en Windows Firewall.
Controleer of Status van Windows Firewall op Ingeschakeld staat.
2
Klik op Geavanceerde instellingen. Het venster Windows Firewall met geavanceerde beveiliging verschijnt.
3
Klik op Regels voor binnenkomende verbindingen.
Scherm
4
Klik op Nieuwe regel.
Scherm
5
Selecteer Poort en klik op Volgende.
6
Voer de onderstaande informatie in om een poort toe te voegen:
Voor netwerkscannen
Selecteer UDP en voer “54925” in het veld Specifieke lokale in.
Klik op Volgende.
Voor Netwerk PC-Fax
Selecteer UDP en voer “54926” in het veld Specifieke lokale in.
Klik op Volgende.
Scherm
7
Selecteer De verbinding toestaan en klik op Volgende.
8
Schakel de gewenste onderdelen in en klik op Volgende.
9
Voer een beschrijving in bij Naam: (bijvoorbeeld “Brother-scanner” of “Brother PC-Fax”) en klik op Voltooien.
Scherm
10
Controleer of de nieuwe instelling is toegevoegd en ingeschakeld.
11
Klik op Regels voor uitgaande verbindingen.
Scherm
12
Klik op Nieuwe regel.
Scherm
13
Selecteer Poort en klik op Volgende.
14
Voer de onderstaande informatie in om een poort toe te voegen:
Voor netwerkscannen
Selecteer UDP en voer “54925” in het veld Specifieke poorten in.
Klik op Volgende.
Voor Netwerk PC-Fax
Selecteer UDP en voer “54926” in het veld Specifieke poorten in.
Klik op Volgende.
Scherm
15
Selecteer De verbinding toestaan en klik op Volgende.
16
Schakel de gewenste onderdelen in en klik op Volgende.
17
Voer een beschrijving in bij Naam: (bijvoorbeeld “Brother-scanner” of “Brother PC-Fax”) en klik op Voltooien.
Scherm
18
Controleer of de nieuwe instelling is toegevoegd en ingeschakeld.