Voor Windows Vista®-gebruikers

1
Klik op de knop Figuur, Configuratiescherm, Netwerk en internet, Windows Firewall en vervolgens op Instellingen wijzigen.
2
Als het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, voert u de volgende stappen uit:
Gebruikers met beheerdersrechten klikken op Doorgaan.
Scherm
Gebruikers zonder beheerdersrechten voeren het beheerderswachtwoord in en klikken op OK.
Scherm
3
Controleer of Windows Firewall op het tabblad Algemeen is ingeschakeld.
4
Klik op het tabblad Uitzonderingen.
Scherm
5
Klik op de knop Poort toevoegen...
6
Om poort 54925 voor netwerkscannen toe te voegen, voert u de onderstaande informatie in:
1.
Bij Naam: Voer een willekeurige beschrijving in, bijvoorbeeld “Brother Scanner”.
2.
Bij Poortnummer: Voer “54925” in.
3.
Controleer of UDP is geselecteerd.
Klik vervolgens op OK.
Scherm
7
Klik op de knop Poort toevoegen...
8
Om poort 54926 voor Netwerk PC-Fax toe te voegen, voert u de onderstaande informatie in:
1.
Bij Naam: Voer een willekeurige beschrijving in, bijvoorbeeld “Brother PC-Fax”.
2.
Bij Poortnummer: Voer “54926” in.
3.
Controleer of UDP is geselecteerd.
Klik vervolgens op OK.
9
Controleer of de nieuwe instelling is toegevoegd en geselecteerd, en klik vervolgens op OK.
10
Indien de netwerkaansluiting nog steeds problemen geeft, bijvoorbeeld bij Netwerkscannen of Afdrukken, vinkt u Bestands- en printerdeling aan op het tabblad Uitzonderingen en klikt u op OK.
Scherm