7 PhotoCapture Center™

VOORZICHTIG VOORZICHTIG
Start uw PC niet terwijl er een geheugenkaart is geïnstalleerd in het mediastation van de machine. Doet u dit toch, dan kunnen de gegevens verloren gaan of kan de kaart beschadigd raken.
Opmerking Opmerking
PhotoCapture Center™ leest alleen het medium dat het eerst is geplaatst.
DCP-163C, DCP-165C, DCP-167C, DCP-185C, MFC-290C en MFC-297C bieden geen ondersteuning voor CompactFlash®.
DCP-145C en MFC-250C bieden geen ondersteuning voor CompactFlash®, Memory Stick™, Memory Stick PRO™, SecureDigital of xD-Picture Card™.
Tijdens het afdrukken vanuit PhotoCapture Center™ kunt u via de PC geen andere bewerkingen uitvoeren met PhotoCapture Center™.
Gebruikers van Windows® 2000 moeten eerst een update van Windows® 2000 installeren om via de PC toegang te krijgen tot de functies van PhotoCapture Center™. Raadpleeg de Installatiehandleiding voor installatie-instructies.

PhotoCapture Center™ gebruiken

1
Plaats een USB Flash-geheugenstation, CompactFlash®1, Memory Stick™, Memory Stick PRO™, SecureDigital2 of xD-Picture Card™3 in het apparaat.
1
Dit product biedt ook ondersteuning voor CompactFlash® type1.
2
Dit product biedt ondersteuning voor SecureDigital (hoge capaciteit).
3
Dit product biedt ondersteuning voor xD-Picture Card™ Type M / Type M+ / Type H (hoge capaciteit).
2
Klik in Windows® Verkenner op het pictogram Verwisselbare schijf1. De bestanden en mappen op het USB Flash-geheugenstation of de geheugenkaart worden weergegeven op het scherm van de PC.
U kunt een bestand bewerken en het opslaan op een ander station van de PC.
Scherm
1
Als u met Windows® XP/Windows Vista® werkt en u een naam opgeeft voor de volumelabel van het USB Flash-geheugenstation of de geheugenkaart, wordt deze naam weergegeven in plaats van 'Verwisselbare schijf’.
Ga bij het uitnemen van een USB Flash-geheugenstation of geheugenkaart als volgt te werk om beschadiging van de geheugenkaart te voorkomen:
1
Klik in Windows® Verkenner met de rechtermuisknop op het pictogram van de verwisselbare schijf en kies Uitwerpen.
2
Wacht totdat de toets Figuur (Photo Capture) niet meer knippert voordat u het medium uitneemt.
VOORZICHTIG VOORZICHTIG
Ontkoppel het netsnoer of de USB-kabel NIET en verwijder een USB Flash-geheugenstation, CompactFlash®, Memory Stick™, Memory Stick PRO™, SecureDigital™ of xD-Picture Card™ NIET uit het apparaat terwijl het apparaat de gegevens leest (de toets Figuur (Photo Capture) knippert). Als u dit toch doet, kunnen de gegevens verloren gaan of beschadigd raken.
Als u het medium hebt uitgenomen terwijl de toets Photo Capture knippert, moet u de pc onmiddellijk opnieuw opstarten voordat u hetzelfde medium terugplaatst in het apparaat. Als u de PC niet opnieuw opstart, kunnen de gegevens op het medium verloren gaan.