Nieuwe PC-Fax-berichten bekijken

Iedere keer als uw PC een PC-Fax ontvangt, wisselt het pictogram tussen Figuur en Figuur. Als de fax is ontvangen, verandert het pictogram in Figuur. Het pictogram Figuur verandert in Figuur als de ontvangen fax is bekeken.
1
Dubbelklik op Figuur om ScanSoft™ PaperPort™ 11SE te starten.
2
Open de map met ontvangen faxen.
3
Dubbelklik op alle nieuwe faxberichten die u wilt openen en bekijken.
Opmerking Opmerking
De naam van een ongelezen pc-bericht is gebaseerd op de datum en tijd waarop de berichten zijn ontvangen, totdat u een bestandsnaam invoert. Bijvoorbeeld ‘Fax 2-20-2007 16;40;21.tif’.