Scannen naar FTP (handmatige methode)

1
Plaats uw document.
2
Druk op de toets Figuur (Scan).
3
Druk op Scan nr FTP.
4
Druk op Bsymbol.utri of Bsymbol.dtri om <Handmatig> te selecteren.
Opmerking Opmerking
Als er geen FTP-profiel is geconfigureerd, slaat u stap 4 over en gaat u door naar stap 5.
5
Druk op Naam voor het hostadres van de FTP-server of op IP Address voor het IP-adres van de FTP-server.
6
Voer het hostadres van de FTP-server (bijvoorbeeld ftp.voorbeeld.com van maximaal 60 tekens) of het IP-adres (bijvoorbeeld 192.23.56.189) in.
Druk op OK.
7
Voer de bestemmingsmap (bijvoorbeeld /brother/abc/, maximaal 60 tekens).
Druk op OK.
8
Voer de gebruikersnaam in.
Druk op OK.
9
Voer het wachtwoord in.
Druk op OK.
10
Druk op Bsymbol.ltri of Bsymbol.rtri om Kwaliteit te selecteren.
Druk op 150 dpi 16kl, 300 dpi 16kl, 600 dpi 16kl, 200x100 dpi Z&W of 200 dpi Z&W.
11
Druk op Bsymbol.ltri of Bsymbol.rtri om Bestandstype te selecteren.
Druk op PDF of JPEG voor documenten in kleur of grijstintenen op PDF of TIFF voor documenten in zwart-wit.
Opmerking Opmerking
Selecteer de documentgrootte als u de glasplaat gebruikt.
Druk op Bsymbol.ltri of Bsymbol.rtri om Scanformaat glas te selecteren.
Kies de gewenste documentgrootte.
12
Ga op een van de volgende manieren te werk:
Als het scannen wilt starten, drukt u op Mono Start of Kleur Start (Colour Start) en gaat u naar 13.
Als u de bestandsnaam wilt wijzigen, gaat u naar 14.
13
Druk op Bsymbol.ltri of Bsymbol.rtri om Bestandsnaam te selecteren.
Druk op Bsymbol.utri of Bsymbol.dtri om de gewenste bestandsnaam te selecteren. Druk op Mono Start of Kleur Start (Colour Start) en ga naar 15.
Opmerking Opmerking
Als u de bestandsnaam handmatig wilt wijzigen, gaat u naar 14.
14
Druk op Bsymbol.utri of Bsymbol.dtri om <Handmatig> te selecteren.
Druk op OK.
Voer de gewenste bestandsnaam in (maximaal 15 tekens) en druk op OK. Druk op Mono Start of Kleur Start (Colour Start) en ga naar 15.
15
Op het LCD-scherm wordt Aansluiten bezig weergegeven. Wanneer de verbinding met de FTP-server tot stand is gekomen, wordt het scanproces gestart.
Als u de glasplaat gebruikt, wordt Volgende Pagina? weergegeven op het LCD-scherm. Druk op Ja of Nee.
Opmerking Opmerking
Als er een time-outfout of andere fout optreedt, start u Scannen naar FTP opnieuw vanaf stap 1. Als de gebruikersnaam onjuist is ingevoerd, verschijnt de melding Identificat.fout op het LCD-scherm en dient u het proces opnieuw te starten vanaf stap 1.