Scannen naar e-mail (E-mailserver, alleen bij model MFC-6490CW en MFC-6890CDW)

Wanneer u Scannen naar e-mail (E-mailserver) selecteert, kunt u een document in zwart-wit of kleur scannen en rechtstreeks vanaf het apparaat naar een e-mailadres verzenden. U kunt PDF of TIFF kiezen voor zwart-witdocumenten en PDF of JPEG voor kleurdocumenten.
Opmerking Opmerking
Voor Scannen naar e-mail (E-mailserver) is ondersteuning voor een SMTP/POP3-mailserver vereist. (Zie de netwerkhandleiding op de cd-rom.)
Aan de MFC-5890CN en aan de MFC-5895CW kunt u een e-mailadres toekennen zodat u documenten kunt verzenden, ontvangen of doorsturen via een LAN of het internet of andere internetfaxapparaten. Om deze functie te kunnen gebruiken, dient u de benodigde software te downloaden via het Brother Solutions Center (http://solutions.brother.com).