KOPIE

Hiermee kunt u de PC en een printerdriver voor geavanceerde kopieerbewerkingen gebruiken. U kunt een pagina op de machine scannen en kopieën afdrukken met een van de functies van de printerdriver voor de machine, of u kunt de kopieën naar een standaard printerdriver verzenden die op de PC is geïnstalleerd, ook netwerkprinters.
U kunt de gewenste instellingen op maximaal vier knoppen configureren.
De knoppen Kopie1 tot en met Kopie4 kunnen worden aangepast, zodat u geavanceerde kopieerfuncties kunt gebruiken zoals N op 1-afdrukken.
Scherm
Voordat u de knoppen Kopie kunt gebruiken, moet u de printerdriver configureren door met de rechtermuisknop op de knop te klikken en Configuratie ControlCenter te selecteren.
Scherm
Voer een naam in het tekstveld Voer een naam in voor de kopieerknop (max. 30 tekens) in en selecteer Kopieer Reden.
Selecteer de te gebruiken instellingen Resolutie, Type Scan, Documentgrootte, Scannerinterface weergeven, Helderheid en Contrast.
Voordat de configuratie van de knop Kopie voltooid is, moet u de Naam Printer opgeven. Om de instellingen van de printerdriver weer te geven, klikt u op de knop Printer Opties en vervolgens op de knop Eigenschappen.
In het dialoogvenster van de instellingen van de printerdriver, kunt u de geavanceerde instellingen voor afdrukken kiezen.
Scherm
Opmerking Opmerking
De kopieerknoppen kunnen pas worden gebruikt nadat u ze allemaal hebt geconfigureerd.
Het venster Printer Opties varieert afhankelijk van het printermodel dat u hebt gekozen.