FaceFilter Studio

Met de knop FaceFilter Studio kunt u de bestanden op een USB Flash-geheugenstation of geheugenkaart kopiëren en de toepassing FaceFilter Studio starten.
Scherm
FaceFilter Studio is een gebruiksvriendelijke toepassing waarmee u foto's zonder rand kunt afdrukken. U kunt ook foto-effecten toevoegen, zoals automatische reductie van rode ogen of verbetering van huidtint. Zie Foto's afdrukken met FaceFilter Studio van REALLUSION voor meer informatie over FaceFilter Studio.
Opmerking Opmerking
Als u de knop FaceFilter Studio wilt gebruiken, moet u de toepassing FaceFilter Studio installeren vanaf de CD-ROM die met uw apparaat is meegeleverd. Volg de stappen in de installatiehandleiding om FaceFilter Studio te installeren.
Als u de mapinstellingen wilt wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op de knop en kiest u de gewenste instellingen voor het kopiëren van bestanden.
Scherm

De map voor de kopieën maken

Nieuwe folder aanmaken op basis van datum of maand
De standaardinstelling is Datum. Er wordt een map gemaakt met een naam die is gebaseerd op de datum waarop het originele bestand is gemaakt. De kopie wordt vervolgens opgeslagen in deze map. De kopie van een bestand dat op 8 oktober 2007 is gemaakt, wordt bijvoorbeeld opgeslagen in een map met de naam 08102007.
Structuur Folder
De kopie wordt opgeslagen met dezelfde mappenstructuur als het origineel. Er worden geen nieuwe mappen gemaakt. Als u Folder basisdata creëren aanvinkt, wordt er een map gemaakt op basis van de huidige datum. De kopie wordt vervolgens opgeslagen in deze map.