Met ScanSoft™ PaperPort™ 11SE met OCR kunt u beeldtekst converteren naar tekst die u kunt bewerken

ScanSoft™ PaperPort™ 11SE kan een afbeelding van een tekstdocument snel converteren naar een tekst die u kunt bewerken met een tekstverwerkingsprogramma.
PaperPort™ 11SE gebruikt hiervoor de software met optische tekenherkenning (OCR), die samen met PaperPort™ 11SE wordt geleverd. PaperPort™ 11SE kan desgewenst de reeds op uw PC geïnstalleerde OCR-toepassing gebruiken. U kunt het hele item converteren, of met de opdracht Tekst kopiëren een deel van de tekst selecteren en alleen dit deel omzetten.
Door een item naar het pictogram van een tekstverwerkerkoppeling te slepen en het op dit pictogram neer te zetten, wordt de ingebouwde OCR-toepassing van PaperPort™ 11SE opgestart. U kunt desgewenst ook uw eigen OCR-toepassing gebruiken.
Scherm