Snelkoppelingen naar andere toepassingen

ScanSoft™ PaperPort™ 11SE zal de meeste andere applicaties op uw PC automatisch herkennen en maakt een ‘werkkoppeling’ daar naartoe.
Onder aan het bureaublad van PaperPort™ 11SE bevindt zich een balk waarin de programma's worden weergegeven die u met PaperPort™ 11SE kunt gebruiken.
Scherm
Als u een item vanuit PaperPort™ 11SE naar een ander programma wilt overbrengen, sleept u het item eenvoudig vanuit het bureaublad van PaperPort™ 11SE naar het programmapictogram in de balk Verzenden naar. PaperPort™ 11SE converteert het item automatisch naar het juiste formaat.
Als PaperPort™ 11SE een van de toepassingen op uw PC niet automatisch herkent, kunt u handmatig een koppeling maken met behulp van de opdracht New Program Link.