KOPIE / PC-FAX (PC-FAX is alleen beschikbaar voor MFC-modellen)

COPY - Hiermee kunt u uw Macintosh en een printerdriver voor geavanceerde kopieerbewerkingen gebruiken. U kunt een pagina op de machine scannen en de kopieën afdrukken met een van de functies van de printerdriver voor de machine, of u kunt de kopieën naar een standaard printerdriver verzenden die op uw Macintosh is geïnstalleerd, ook netwerkprinters.
PC-FAX - Hiermee kunt u een pagina of een document scannen en het beeld automatisch als een fax vanaf de Macintosh verzenden.
U kunt de gewenste instellingen op maximaal vier knoppen configureren.
De Kopie1-Kopie4-knoppen kunnen worden aangepast, zodat u geavanceerde kopieer- en faxfuncties kunt gebruiken zoals N op 1-afdrukken.
Scherm
Voordat u de Kopie-knoppen kunt gebruiken, moet u de printerdriver configureren door op de knop te klikken terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt.
Scherm
Voer een naam in Naam voor Kopie (max. 30 tekens) in en selecteer Kopieer Reden.
Selecteer de te gebruiken instellingen Resolutie, Type Scan, Documentgrootte, Scannerinterface weergeven, Helderheid en Contrast.
Voordat de configuratie van de knop Kopie voltooid is, moet u de Printer instellen. Selecteer vervolgens uw printerinstellingen in het pop-upmenu Instellingen, en klik vervolgens op OK om het dialoogvenster te sluiten. Als u op de geconfigureerde kopieerknop klikt, verschijnt het printerdialoogvenster.