Een fax verzenden (alleen MFC-modellen)

U kunt rechtstreeks vanaf een Macintosh-toepassing een fax verzenden.
1
Een document creëren in een Macintosh-toepassing.
2
Klik in een toepassing zoals Apple TextEdit op Archief en vervolgens op Druk af.
Bij gebruik van Mac OS X 10.2.x tot en met 10.4.x
Scherm
Bij gebruik van Mac OS X 10.5.x
Klik op het driehoekje naast het pop-upmenu Printer om meer opties voor de pagina-instelling weer te geven.
Scherm
Scherm
3
Selecteer Fax verzenden in het pop-upmenu.
Scherm
4
Selecteer Fax in het pop-upmenu Uitvoer.
Scherm
5
Voer een faxnummer in het vakje Invoer Faxnummer, en klik vervolgens op Druk af om de fax te verzenden.
Opmerking Opmerking
Indien u een fax naar meerdere nummers wilt verzenden, klikt u op Toevoegen nadat u het eerste faxnummer hebt ingevoerd. De bestemmingsfaxnummers worden weergegeven in het veld Bestemming Faxnummers.
Scherm

Een vCard slepen vanuit de Mac OS X Adresboek-toepassing
(bij gebruik van Mac OS X 10.2.x tot en met 10.4.x)

U kunt een faxnummer adresseren met behulp van een Vcard (een elektronisch visitekaartje) met de Mac OS X Adresboek-toepassing.
1
Klik op Adresboek.
2
Bij gebruik van Mac OS X 10.2.x tot en met 10.4.x
Sleep een Vcard vanuit de Mac OS X Adresboek-toepassing naar het veld Bestemming Faxnummers.
Scherm
Scherm
Opmerking Opmerking
Als zowel werk- als privéfaxnummers zijn opgeslagen in het Mac OS X Adresboek, selecteert u fax werk of fax privé in het pop-upmenu Opgeslagen Faxnummers en sleept u vervolgens een Vcard.
3
Wanneer u klaar bent met het adresseren van uw fax, klikt u op Druk af om de fax te verzenden.
Scherm
Opmerking Opmerking
De gebruikte Vcard moet een fax werk- of fax privé-nummer bevatten.