OCR (tekstverwerkingsprogramma)

Scannen naar OCR converteert de gegevens van het grafische beeld naar tekst die in een tekstverwerkingstoepassing kan worden bewerkt. U kunt de standaard tekstverwerkingstoepassing wijzigen.
Als u Scannen naar OCR wilt configureren, klikt u op de knop terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt en selecteert u de Bedieningsknop Software.
Scherm
Als u de tekstverwerkingstoepassing wilt wijzigen, selecteert u de juiste tekstverwerkingstoepassing in het pop-upmenu Doel applicatie. U kunt een toepassing aan de lijst toevoegen door op de knop Toevoegen te klikken. Om een toepassing te verwijderen, klikt u op de knop Verwijderen.
Wanneer u een deel van een pagina wilt scannen en vervolgens wilt bijsnijden nadat u het document snel vooraf hebt gescand, vinkt u het vakje Scannerinterface weergeven aan.