Afbeelding (voorbeeld: Apple PreView)

Met de functie Scannen naar Afbeelding kunt u een beeld rechtstreeks naar uw grafische toepassing voor bewerking van het beeld scannen. Als u de standaardinstellingen wilt wijzigen, klikt u op de knop terwijl u de toets Ctrl ingedrukt houdt en selecteert u de Bedieningsknop Software.
Scherm
Wanneer u een deel van een pagina wilt scannen en vervolgens wilt bijsnijden nadat u het document snel vooraf hebt gescand, vinkt u het vakje Scannerinterface weergeven aan.
U kunt de andere instellingen ook wijzigen.
Als u de doeltoepassing wilt wijzigen, selecteert u de juiste toepassing in het pop-upmenu Doel Applicatie. U kunt een toepassing aan de lijsten toevoegen door op de knop Toevoegen te klikken.
Scherm
Voer de Applicatienaam in (max. 30 tekens) en selecteer de gewenste toepassing door te klikken op Browse. Selecteer ook Type Bestand in het pop-upmenu.
U kunt een toepassing die u hebt toegevoegd ook weer verwijderen. Selecteer daarvoor de Applicatienaam en klik op de knop Verwijderen.
Scherm
Opmerking Opmerking
Deze functie is ook beschikbaar voor Scannen naar E-mail en Scannen naar OCR. Het venster kan afhankelijk van de functie variƫren.
Als u Beveiligde PDF kiest uit de lijst Type Bestand, verschijnt het dialoogvenster PDF-wachtwoord instellen. Voer uw wachtwoord in het vak Wachtwoord en Wachtwoord opnieuw in en klik op OK.
Opmerking Opmerking
Beveiligde PDF is ook beschikbaar voor Scannen naar e-mail en Scannen naar bestand.