E Sanasto

Tämä on kattava luettelo Brother-käyttöoppaissa mainituista toiminnoista ja termeistä. Riippuu laitteesta, ovatko mainitut toiminnot käytettävissä.
Automaattinen asiakirjojen syöttölaite
Asiakirja voidaan asettaa arkinsyöttölaitteeseen ja skannata automaattisesti yksi arkki kerrallaan.
Kirkkaus
Kirkkauden säätäminen muuttaa kuvaa tummemmaksi tai vaaleammaksi.
Kontrasti
Asetus, jolla säädetään kopioiden tummuutta ja vaaleutta. Tummia asiakirjoja vaalennetaan ja vaaleita tummennetaan.
Käyttäjätiedot
Tulostettu raportti, josta näkyvät laitteen vallitsevat asetukset.
Nestekidenäyttö
Laitteen näyttöikkuna, jossa viestit näkyvät ohjelmoinnin aikana. Laitteen ollessa valmiustilassa päivämäärä ja kellonaika ovat näytössä.
OCR (tekstintunnistus)
ScanSoft® PaperPort® SE ja OCR tai Presto!® PageManager® -ohjelmapaketti muuttaa kuvat tai tekstin muokkauskelpoiseksi tekstiksi.
Ohjeluettelo
Tuloste valikkotaulukosta, jota voidaan käyttää laitteen ohjelmoimiseen, jos Käyttöopas ei ole käytettävissä.
PhotoCapture Center™
Tulostaa digitaalikameralla otettuja valokuvia. Laitteessa on laadukas, valokuvatasoinen Erottelukyky.
PictBridge
Voit tulostaa valokuvia digitaalisesta kamerasta laadukkaalla, valokuvatasoisella erottelutarkkuudella.
Skannaa korttiin
Voit skannata mustavalkoisen tai värillisen asiakirjan mediakortille. Mustavalkoiset kuvat ovat TIFF- tai PDF-tiedostomuodossa, ja värilliset kuvat voivat olla PDF- tai JPEG-tiedostomuodossa.
Skannaus
Paperille painetun asiakirjan lähettäminen sähköisenä kuvana tietokoneeseen.
Väliaikaiset asetukset
Voit tehdä joitakin asetuksia yksittäisille kopioille muuttamatta oletusasetuksia.
Valikkotila
Ohjelmointitila, jossa laitteen asetuksia muutetaan.
Värin korostus
Toiminto, joka säätää kuvan värejä tulostusta varten. Säätää terävyyttä, valkoisen vahvuutta ja värien tiheyttä.