Verkko (lähiverkko) (vain DCP-540CN ja DCP-750CW)

Lähiverkko
Voit liittää laitteen verkkoon verkkotulostusta ja verkkoskannausta varten (vain Windows®). Laitteen mukana toimitetaan myös Brother BRAdmin Professional Network Management -ohjelmisto (Windows®) ja BRAdmin Light -ohjelmisto (Mac OS® X 10.2.4 tai uudempi).
Tuki seuraaville
Windows® 98/98SE/Me/2000/XP
Mac OS® X 10.2.4 tai uudempi
Ethernet 10/100 BASE-TX Auto Negotiation (kiinteä lähiverkko)
IEEE 802.11 b/g (langaton lähiverkko) (vain DCP-750CW)
Protokollat
TCP/IP
ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA, APIPA (Auto IP), NetBIOS Name Resolution, DNS Resolver, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, FTP Server, mDNS, FTP, TELNET, SNMP
Verkkosuojaus
SSID/ESSID, 128 (104) / 64 (40) -bittinen WEP, WPA/WPA-2PSK (TKIP/AES)
SecureEasySetup™ (vain DCP-750CW)
Kyllä (helppo asetus SecureEasySetup™--toimintoa tukevan reitittimen kanssa)