Muistikortin kansiorakenne

Laite on suunniteltu yhteensopivaksi nykyaikaisten digitaalikameroiden kuvatiedostojen ja muistikorttien kanssa. Lue kuitenkin alla olevat ohjeet virheiden välttämiseksi:
•
Muistikortin DPOF-tiedoston on oltava oikeassa muodossa. (Katso DPOF-tulostus.)
•
Kuvatiedostotyypin tunnisteen on oltava .JPG. (Muiden kuvatiedostotyyppien tunnisteita, kuten .JPEG, .TIF, .GIF jne. ei tunnisteta.)
•
PhotoCapture Center™ -tulostusta ilman tietokonetta ei voi käyttää samaan aikaan tietokoneen PhotoCapture Center™ -ohjelman kanssa.
•
IBM Microdrive™ ei ole yhteensopiva tämän laitteen kanssa.
•
Laite voi lukea jopa 999 tiedostoa yhdeltä muistikortilta.
•
Tyypin II CompactFlash®-kortteja ei tueta.
•
Tämä laite tukee xD-Picture Card™ Type M / Type H (Large Capacity) -mediakorttia.
Ota huomioon seuraavat:
•
SISÄLLYSLUETTELOA tai KUVAA tulostettaessa PhotoCapture Center™ tulostaa kaikki oikeantyyppiset kuvat, vaikka jokin niistä olisikin vahingoittunut. Vahingoittuneesta kuvasta saattaa tulostua osa.
•
Laitteesi on suunniteltu lukemaan digitaalikameran alustamia muistikortteja.
Kun digitaalikamera alustaa muistikortin, se luo sille erityisen kansion, johon se kopioi kuvatiedostot. Jos joudut muokkaamaan tietokoneella muistikorttiin tallennettuja kuvatiedostoja, suosittelemme, ettet muuta digitaalikameran luomaa kansiojärjestelmää. Kun tallennat uusia tai muutettuja kuvatiedostoja muistikortille, suosittelemme käyttämään samaa kansiota, johon digitaalikamerasikin tallentaa kuvat. Jollei tiedostoja tallenneta samaan kansioon, laite ei ehkä pysty lukemaan tiedostoa tai tulostamaan kuvaa.