Usean sivun kopiointi yhdelle sivulle (N in 1) ja julistekopiointi (sivun asettelu)

Kopioiden lukumäärää voidaan vähentää käyttämällä N in 1 -kopiointitoimintoa. Voit kopioida kaksi tai neljä sivua yhdelle sivulle, jolloin säästät paperia.
Voit tehdä myös julisteen. Kun käytät julistekokoa, laite jakaa asiakirjan moneen osaan ja suurentaa ne, jotta voit koota niistä julisteen. Käytä valotustasoa julisteiden tulostamiseen.
Vinkki Vinkki
•
Varmista, että asetettu paperikoko on Letter tai A4.
•
Jos tuotat useita värikopioita kerralla, N in 1 -kopiointi ei ole käytettävissä.
•
Vaikka olisit valinnut N in 1 -kopioinnin paperityypiksi Brother-valokuva tai Muu valokuva, laite tulostaa kuvat tavallisen paperin asetusten mukaisesti.
•
(P) tarkoittaa pystysuuntaa ja (V) vaakasuuntaa.
•
Voit tehdä kerrallaan vain yhden julistekopion.
1
Aseta asiakirja.
2
Näppäile kopioiden lukumäärä.
3
Valitse Sivun asettelu painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
4
Paina Bsymbol.utri tai Bsymbol.dtri ja valitse Ei (1 in 1), 2 in 1 (P), 2 in 1 (V), 4 in 1 (P), 4 in 1 (V) tai Julis.(3 x 3).
Paina OK.
5
Ellet halua muuttaa muita asetuksia, skannaa sivu painamalla Mono Start tai Colour Start.
Jos olet valinnut asetteluksi julisteen tai asettanut asiakirjan arkinsyöttölaitteeseen, laite skannaa sivun ja aloittaa tulostuksen.
Jos käytät valotustasoa, siirry vaiheeseen 6.
6
Kun laite on skannannut sivun, paina + (Kyllä) ja skannaa seuraava sivu.
7
Aseta seuraava sivu valotustasolle.
Paina OK.
Toista vaiheet 6 ja 7 kunkin sivun kohdalla.
8
Kun kaikki sivut on skannattu, lopeta painamalla - (Ei).
Aseta asiakirja tekstipuoli alaspäin alla olevien kuvien suuntaisesti.
2 in 1 (P)
Grafiikka
2 in 1 (V)
Grafiikka
4 in 1 (P)
Grafiikka
4 in 1 (V)
Grafiikka
Julis. (3 x 3)
Voit tehdä valokuvasta julistekokoisen kopion.
Näyttö