Kopioitavan kuvan suurentaminen tai pienentäminen

Voit valita suurennus- tai pienennyssuhteen.
1
Aseta asiakirja.
2
Näppäile kopioiden lukumäärä.
3
Valitse Suuren./Pienen. painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
50%
69% A4Bsymbol.rarrA5
78%
83%
93% A4Bsymbol.rarrLTR
97% LTRBsymbol.rarrA4
100%*
104% EXEBsymbol.rarrLTR
142% A5Bsymbol.rarrA4
186% 10x15cmBsymbol.rarrLTR
198% 10×15cmBsymbol.rarrA4
200%
Mukau.(25-400%)
4
Valitse yksi seuraavista asetuksista:
•
Valitse haluamasi suurennus- tai pienennyssuhde painamalla Bsymbol.utri tai Bsymbol.dtri. Paina OK.
•
Valitse Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäimellä Mukau.(25-400%). Valitse valintanäppäimillä + tai - suurennus- tai pienennyssuhde 25%400%. Paina OK.
5
Ellet halua muuttaa muita asetuksia, paina Mono Start tai Colour Start.
Vinkki Vinkki

Sivun asettelutoiminnot eivät ole käytettävissä Suuren./Pienen.-toiminnon kanssa.