Hyväksyttävä paperi ja muu tulostusmateriaali

Laitteessa käytettävän paperin laatu voi vaikuttaa asiakirjan tulostuslaatuun.
Saat parhaimman asetuksien mukaisen tulostuslaadun, kun varmistat että tulostuspaperi vastaa laitteen Paperityyppi-asetusta.
Voit käyttää tavallista paperia, mustesuihkupaperia (päällystettyä paperia), kiiltävää paperia, piirtoheitinkalvoja ja kirjekuoria.
Ennen suurien paperimäärien ostoa on suositeltavaa kokeilla eri paperilaatuja.
Parhaat tulokset saat käyttämällä Brotherin paperia.
•
Kun tulostat mustesuihkupaperille (päällystetylle paperille), piirtoheitinkalvoille ja kiiltävälle paperille, valitse oikea tulostusmateriaali tulostinohjaimen ‘Perusasetukset’ -välilehdeltä tai valikon paperityypin asetuksissa.
•
Kun tulostat Brotherin valokuvapaperille, laita paperikasettiin ensin valokuvapaperin mukana toimitettu ohjepaperi ja vasta sen päälle valokuvapaperi.
•
Kun tulostat piirtoheitinkalvoille tai valokuvapaperille, poista jokainen arkki alustalta heti tulostuksen jälkeen.
•
Vältä koskettamasta paperin tulostuspintaa välittömästi tulostamisen jälkeen, sillä se saattaa olla osin märkä ja tahrata sormesi.

Suositeltavat tulostusmateriaalit

Suosittelemme Brother-paperia, jotta saat parhaimman tulostuslaadun. (Katso alla olevasta taulukosta.)
Jos maassasi ei ole saatavana Brother-paperia, suosittelemme ensin kokeilemaan eri paperilaatuja ennen suurien määrien ostamista.
Piirtoheitinkalvoiksi suosittelemme ‘3M Transparency Film’ -kalvoja.
Brother-paperi
Paperityyppi
Nimike
Tavallinen A4
BP60PA
A4 kiiltävä valokuvapaperi
BP61GLA
Mustesuihku A4 (matta)
BP60MA
10 x 15 cm kiiltävä
BP61GLP