Hem > Kopiering > Avbryt ett utskriftsjobb med ett kopieringsjobb

Avbryt ett utskriftsjobb med ett kopieringsjobb

Avbryt det aktuella utskriftsjobbet för att göra akuta kopior.
OBS

Den här funktionen kan inte avbryta utskriften av mottagna fax. Skrivaren kan avbryta följande jobb:

• Utskriftsjobb från din dator eller mobila enheter
  • Kopieringsjobb
  1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image [Kopiering].
  3. Ange antal kopior.
  4. Tryck på [Avbryt].
  5. Tryck på [Färgstart] eller [Monostart].

Om du placerade dokumentet i dokumentmataren skannar maskinen sidorna och börjar skriva ut.

6. Upprepa följande steg för varje sida av dokumentet om du använder kopieringsglaset:
    • Placera nästa sida på kopieringsglaset och tryck sedan på [Fortsätt] för att skanna sidan.
    • När alla sidor har skannats trycker du på [Stäng] för att avsluta.
  7. Tryck på [Avbryt] efter att skrivaren har skrivit ut dina kopior för att återuppta det avbrutna utskriftsjobbet.