Hem > Skanna > Skanna med maskinens skanningsknapp > Använd Web Services-protokollet för skanning i nätverket (Windows 7, Windows 8.1 och Windows 10) > Skanna från skrivaren genom att använda Web Services-protokollet (Windows 7, Windows 8,1 och Windows 10)

Skanna från skrivaren genom att använda Web Services-protokollet (Windows 7, Windows 8,1 och Windows 10)

Om du har installerat drivrutinen för skanning via webbtjänster kan du öppna skanningsmenyn för webbtjänster på din maskins LCD-skärm.
En del tecken i meddelanden som visas på LCD-skärmen kan ersättas med blanksteg om du inte har samma språkinställning i ditt operativsystem och din maskin.
  1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på [Skanna]>[Skanna med WS].
  3. Välj skanningstyp.
  4. Välj datornamnet dit du vill skicka skannade data.
  5. Tryck på [Start].
    Maskinen börjar skanna.

Om du ombeds att välja ett program för att skanna väljer du Windows Faxa och skanna eller Windows Fotogalleri i listan.