Hem > Maskininställningar > Ändra maskininställningarna via kontrollpanelen > Allmänna inställningar > Undvik att ringa fel nummer (uppringningsbegränsning)

Undvik att ringa fel nummer (uppringningsbegränsning)

Denna funktion förhindrar användare från att skicka ett fax eller ringa fel nummer av misstag. Du kan ställa in maskinen att begränsa uppringning när de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna, adressboken, snabbval och LDAP-sökning används.
  1. Tryck på image [Inställningar]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Begränsad uppringning].
    image
    Om skrivaren visar menyn [Alla inställn.] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställningar].
  2. Klicka på ett av följande alternativ:
    • [Sifferknappar]
    • [Adress bok]
      image
      Adressen identifieras som en inmatning utan begränsningar om du kombinerar nummer i adressboken när du ringer.
    • [Genvägar]
    • [LDAP-server]
  3. Klicka på ett av följande alternativ:
    Alternativ
    Beskrivning
    Ange # två gånger

Maskinen uppmanar dig att ange numret igen och om du anger rätt nummer börjar maskinen slå numret. Om du anger fel nummer visar LCD-skärmen ett felmeddelande.

Maskinen kommer att begränsa alla faxöverföringar och utgående samtal för den uppringningsmetoden.

Av

Maskinen begränsar inte uppringningsmetoden.

image
    • Inställningen [Ange # två gånger] kommer inte att fungera om du använder en extern telefon innan du anger numret. Du uppmanas inte att ange numret igen.
    • Om du väljer [] eller [Ange # två gånger] kan du inte använda gruppsändningsfunktionen.
  4. Tryck på image.