Hem > Fax > Ta emot ett fax > Fjärråtkomst av fax > Använda din fjärråtkomstkod

Använda din fjärråtkomstkod

1. Slå ditt faxnummer från en telefon eller en annan faxmaskin som har tonvalsfunktion.
  2. Ange omedelbart din fjärråtkomstkod när maskinen svarar (tre siffror, följt av *).
  3. Maskinen signalerar om den har tagit emot meddelanden:
    • En lång signal -- Faxmeddelanden
    • Ingen signal -- Inga meddelanden
  4. När två korta signaler ljuder anger du ett kommando.
    • Maskinen lägger på om du inte anger ett kommando inom 30 sekunder.
    • Maskinen avger tre signaler om du anger ett ogiltigt kommando.
  5. Återställ maskinen genom att trycka på 9 0 när du är klar.
  6. Lägg på.
    • Denna funktion kanske inte finns tillgänglig i vissa länder eller har stöd hos ditt telefonbolag.