Hem > Fax > Sända ett fax > Sända ett fax på ett specificerat klockslag (fördröjt fax)

Sända ett fax på ett specificerat klockslag (fördröjt fax)

I maskinens minne kan du lagra upp till 50 fax som ska skickas inom de närmaste 24 timmarna.
  1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image [Fax]>[Alternativ]>[Fördröjd fax]>[Fördröjd fax].
  3. Tryck på [].
  4. Tryck på [Välj Tid].
  5. För att ange vid vilken tid faxmeddelandet ska sändas gör du något av följande:
    • Om du valde [12t klocka] för inställningen [Typ av klocka] skall tiden anges i 12-timmarsformat.

Tryck på [AM] eller [PM], och sedan på [OK].

OBS
      Om maskinen visar image, tryck på image och sedan på image.
    • Om du valde [24t klocka] för inställningen [Typ av klocka] anger du tiden i 24-timmarsformat och trycker sedan på [OK].

(Ange till exempel 19:45 för kvart i åtta på kvällen.)

OBS
      Om maskinen visar image, tryck på image och sedan på image.
  6. Tryck på [OK].
    image
    Om knappen [OK] inte visas när du har angett tiden ska du trycka på image om du vill gå tillbaka till skärmen för faxsändning.
  7. Ange faxnumret.
  8. Tryck på [Fax start].
  9. Tryck på image.