Hem > Fax > Ta emot ett fax > Inställningar för mottagningsläge > Ställ in dubbelsidig utskrift för mottagna fax

Ställ in dubbelsidig utskrift för mottagna fax

Din maskin skriver ut mottagna fax på båda sidorna av pappret när [2-sidigt] är inställt på [].
  • Använd pappersformatet A4, Letter, Legal, Folio (215,9 mm × 330,2 mm), Mexico Legal eller India Legal (60 till 230 g/m2) för den här funktionen. Se till att facket för 2-sidig utskrift ställts in för rätt pappersformat. Om så inte är fallet kanske papperet inte matas korrekt vilket kan resultera i felaktiga utskrifter eller pappersstopp.
  • När du aktiverat dubbelsidig utskrift förminskas inkommande fax automatiskt till pappret i pappersfacket.
  1. Tryck på image [Inställningar]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[2-sidigt].
    image
    Om skrivaren visar menyn [Alla inställn.] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställningar].
  2. Tryck på [] eller [Av].