Hem > Nätverk > Nätverksfunktioner > Gigabit Ethernet (endast trådbundet nätverk) > Konfigurera inställningarna för Gigabit Ethernet med hjälp av webbaserad hantering

Konfigurera inställningarna för Gigabit Ethernet med hjälp av webbaserad hantering

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Till exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar står på baksidan av maskinen och är märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på. Network (Nätverk)>Wired (Trådbunden)>Ethernet.
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. Välj Auto (Automatisering) i listrutan Ethernet Mode (Ethernet-läge).
  6. Klicka på Submit (Skicka).
  7. För att aktivera inställningarna starta om maskinen genom att klicka på Yes (Ja).

Du kan bekräfta inställningarna genom att skriva ut nätverkskonfigurationslistan.