Hjem > Nettverk > Nettverksfunksjoner > Konfigurere og bruke LDAP-søk > Endre LDAP-konfigurasjon via Internett-basert styring

Endre LDAP-konfigurasjon via Internett-basert styring

Bruk Internett-basert styring til å konfigurere LDAP-innstillingene dine i en nettleser.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Network (Nettverk)>Network (Nettverk)>Protocol (Protokoll).
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Merk av for LDAP, og klikk deretter på Submit (Send).
  6. Klikk på Yes (Ja) for å starte Brother-maskinen på nytt og aktivere konfigurasjonen.
  7. På datamaskinen i webbasert administrasjon åpner du navigasjonsmenyen og klikker deretter på Address Book (Adressebok)>LDAP.
    • LDAP Search (LDAP-søk)
    • LDAP Server Address (Adresse til LDAP-server)
    • Port (Standard portnummer er 389.)
    • Search Root (Søk på roten)
    • Authentication (Pålitelighetskontroll)
    • Username (Brukernavn)

Hvilken godkjenningsmetode som brukes, avgjør om dette alternativet er tilgjengelig.

• Password (Passord)

Hvilken godkjenningsmetode som brukes, avgjør om dette alternativet er tilgjengelig.

image
      • Hvis LDAP-serveren støtter Kerberos-godkjenning, anbefaler vi at du velger Kerberos i innstillingene for godkjenning. Den sikrer sterk godkjenning mellom LDAP-serveren og maskinen.
      • Du må konfigurere SNTP-protokollen (tidsserver for nettverk), eller du må angi riktig dato, klokkeslett og tidssone på kontrollpanelet for Kerberos-godkjenning.
    • Kerberos Server Address (Kerberos-serveradresse)

Hvilken godkjenningsmetode som brukes, avgjør om dette alternativet er tilgjengelig.

• Timeout for LDAP (Tidsavbrudd for LDAP)
    • Attribute of Name (Search Key) (Attributt for navn (søkenøkkel))
    • Attribute of E-mail (Attributt for e-post)
    • Attribute of Fax Number (Attributt for faksnummer)
    • Optional Attribute ## (Ekstra attributt ##)
  8. Når du er ferdig, klikker du på Submit (Send). Sørg for at Status-feltet leser OK.