Stille inn dato og klokkeslett med webbasert administrasjon

Sørg for at innstillingene for dato og klokkeslett samt tidssone er stilt inn riktig ved hjelp av webbasert administrasjon eller kontrollpanelet. Klokkeslettet på maskinen må samsvare med klokkeslettet som brukes av serveren som gir autentifikasjon.
Ignorer trinn 1 hvis du allerede har et Internett-basert styring-vindu åpent.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Klikk på Administrator-fanen.
  5. Klikk Date&Time (Dato og tid)-menyen i den venstre navigasjonslinjen.
    image
  6. Tøm Synchronize with SNTP server (Synkroniser med SNTP-server)-avmerkingsboksen.
  7. I Date (Dato)-feltene, skriv inn datoen.
  8. Velger klokketype fra Clock Type (Klokketype)-feltet.
  9. Skriv inn tiden i Time (Tid)-feltene.
  10. Velg tidsforskjellen mellom ditt sted og UTC fra rullegardinlisten Time Zone (Tidssone), for eksempel er tidssonen for Østkysten i USA og Canada UTC-05:00.
  11. I Auto Daylight (Automatisk sommertid)-feltet, klikk på On (På) for å stille inn maskinen til å skifte automatisk til sommertid. Den vil da automatisk stilles én time frem om våren og én time tilbake om høsten (kun tilgjengelig for noen land).
  12. Klikk på Submit (Send).