Hjem > Mobile/Web Connect > Registrere en ekstern IC-kortleser

Registrere en ekstern IC-kortleser

Når du kobler til en ekstern IC-kortleser, bruker du webbasert administrasjon for å registrere kortleseren. Maskinen din støtter IC-kortlesere som støtter drivere av HID-klasse.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Administrator>External Card Reader (Ekstern kortleser).
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Angi nødvendig informasjon.
  6. Klikk på Submit (Send).
  7. Klikk på Yes (Ja) for å starte Brother-maskinen på nytt og aktivere konfigurasjonen.