Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Korriger farge utskriften > Angi funksjonen for automatisk korrigering

Angi funksjonen for automatisk korrigering

Hvis du vil at maskinen automatisk skal utføre fargejustering etter kalibrering av fargen, aktiverer du funksjonen for automatisk korrigering.
  1. Trykk på image[Innstillinger]>[Alle innst.]>[Skriver]>[Fargekorrigering]>[Autoretting]>[].
    image
    Hvis maskinen viser [Alle innst.]-menyen på startskjermbildet, hopper du over [Innstillinger]-menyen.
  2. Trykk på image.