Hjem > Faks > Motta en faks > Fjerninnhenting av faks > Bruke din fjerntilgangskode

Bruke din fjerntilgangskode

1. Slå faksnummeret ditt fra en telefon eller en annen faksmaskin med tastetone.
  2. Når maskinen svarer, taster du umiddelbart fjerntilgangskoden (tre sifre etterfulgt av *).
  3. Maskinen signaliserer hvis den har mottatt meldinger:
    • Én lang tone – faksmeldinger
    • Ingen toner – Ingen meldinger
  4. Når maskinen lager to korte toner, angir du en kommando.
    • Maskinen bryter forbindelsen hvis du venter i mer enn 30 sekunder før du legger inn en kommando.
    • Maskinen piper tre ganger hvis du legger inn en ugyldig kommando.
  5. Trykk på 9 0 for å nullstille maskinen når du er ferdig.
  6. Legg på røret.
    • Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i noen land eller støttes ikke av ditt lokale telefonselskap.