Hjem > Faks > Telefontjenester og eksterne enheter > Ekstern telefonsvarer (telefonsvarerenhet) > Spill inn en utgående melding (OGM) på den eksterne telefonsvareren

Spill inn en utgående melding (OGM) på den eksterne telefonsvareren

1. Meldingen bør starte med fem sekunders stillhet. Da får maskinen tid til å lytte etter fakstoner.
  2. Snakk ikke i mer enn 20 sekunder.
  3. Avslutt meldingen på 20 sekunder ved å gi den eksterne aktiveringskoden til de som kan trenge å sende fakser manuelt. For eksempel: "Legg igjen en melding eller trykk *51 etter pipetonen for å sende faks."
    MERK

Vi anbefaler å begynne den utgående beskjeden med fem sekunders stillhet, fordi maskinen ikke kan høre fakstoner over høylytte stemmer. Du kan utelate denne pausen, men hvis maskinen har problemer med å motta fakser, bør du spille inn den utgående beskjeden igjen med pause.