Hjem > Papirhåndtering > Papirinnstillinger > Endre papirstørrelse og papirtype

Endre papirstørrelse og papirtype

Når du endrer størrelse på og typen papir du legger i skuffen, må du også endre innstillingen for papirstørrelse og papirtype på LCD-skjermen.
  1. Trykk på image [Innstillinger]>[Alle innst.]>[Hovedoppsett]>[Skuffinnstill.]>[Papirtype].
    image
    Hvis maskinen viser [Alle innst.]-menyen på startskjermbildet, hopper du over [Innstillinger]-menyen.
  2. Trykk alternativet du vil ha.
  3. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise papirtypealternativene, og trykk deretter på ønsket alternativ.
  4. Trykk på image.
  5. Trykk på [Papirstr.].
  6. Trykk alternativet du vil ha.
  7. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise papirformatalternativene, og trykk deretter på ønsket alternativ.
  8. Trykk på image.