Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Laitteen tilan valvonta tietokoneesta (Windows)

Laitteen tilan valvonta tietokoneesta (Windows)

Status Monitor on määritettävä yhden tai usean laitteen valvontaan tarkoitettu ohjelmistotyökalu, jonka avulla saat virheiden ilmoitukset välittömästi.
  • Tee jokin seuraavista:
    • Kaksoisnapsauta tehtävärivin image-kuvaketta.
    • (Windows 10)

Napsauta image>Brother>Brother Utilities.

Napsauta pudotusluetteloa ja valitse mallisi nimi (jos sitä ei ole jo valittu). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Status Monitor.

• (Windows 8.1)

Siirrä hiiri Start-näytön vasempaan alakulmaan ja napsauta image (jos käytät kosketusnäyttölaitetta, pyyhkäise alhaalta ylöspäin Start -näytöllä avataksesi Apps-näytön). Kun Apps -näyttö avautuu, napauta tai napsauta image (Brother Utilities) ja napsauta pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli se ei ole vielä valittuna). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Status Monitor.

• (Windows 8,1)

Napsauta image (Brother Utilities) ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli se ei ole vielä valittuna). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Status Monitor.
    • (Windows 7)

Valitse image (Käynnistä)>Kaikki ohjelmat>Brother>Brother Utilities.

Napsauta pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli se ei ole vielä valittuna). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Status Monitor.

Vianetsintä
    Voit siirtyä tukisivustolle napsauttamalla Vianetsintä-painiketta.
    Käy Alkuperäiset tarvikkeet -kotisivulla
    Napsauta Käy Alkuperäiset tarvikkeet -kotisivulla -painiketta, jos haluat lisätietoja aidoista Brother-tarvikkeista.