Koti > Tulostus > Suojattu tulostus käyttäen USB-muistitikkua

Suojattu tulostus käyttäen USB-muistitikkua

USB-muistitikulta tulostamisen avulla voit tallentaa suojatut tulostustiedot USB-muistitikkuun ja tulostaa ne myöhemmin antamalla salasanan laitteen ohjauspaneelissa.
HUOMAUTUS

USB-muistitikun vaatimukset:

• Tallennustilan koko: 8 Gt tai enemmän (Suositus: 8–16 Gt)
  • Alustusmuoto: FAT32/exFAT

Katso lisätietoja tulostinohjaimen asetuksista imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja

1. Yhdistä USB-muistitikkusi USB-porttiin (takana).
    image
  2. Paina image.
  3. Paina laitteen ohjauspaneelissa image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Tulostin]>[Työn tallennussijainti].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetuks.] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  4. Paina [USB-muistitikku (takaportti)]-painiketta.
    Alusta muistitikku noudattamalla nestekidenäyttöön tulevan kehotteen ohjeita.
    HUOMAUTUS
    Kun muutat työn tallennussijaintia, kaikki laitteen muistiin tallennetut työ-, fontti-, makro- ja virtatiedot poistetaan.
  5. Paina [OK]-painiketta kahden sekunnin ajan alustaaksesi.
    Laite käynnistyy uudelleen USB-tallennustilatulostusominaisuuden aktivoimista varten.
    HUOMAUTUS
    Kun laite käynnistyy uudelleen USB-tallennustilatulostusominaisuuden aktivoimista varten, makro-, virta- ja fonttitiedot poistetaan USB-muistitikulta.
  6. Määritä tulostinohjaimen ominaisuuksissa suojatun tulostuksen asetukset ja valitse sitten tulostuskomento sovelluksessa.
  7. Näytä valinta [Suoj. tulostus] pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle laitteen ohjauspaneelissa tai painamalla image tai image. Paina sitten [Suoj. tulostus].
  8. Tuo käyttäjänimet näkyviin pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image ja paina sitten käyttäjänimeäsi.
  9. Syötä nelinumeroinen salasana ja paina [OK].
  10. Tuo tulostustyö näkyviin pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image ja paina sitä sitten.
  11. Syötä kopioiden määrä ja paina [OK].
  12. Paina [Aloita]-painiketta.

Laite tulostaa tiedot ja poistaa tulostustyön USB-muistitikulta.

TÄRKEÄÄ
ÄLÄ irrota USB-muistitikkua USB-portista (takana), ennen kuin tulostus on päättynyt.