Koti > Säännöllinen kunnossapito > Määräajoin vaihdettavien osien vaihtaminen

Määräajoin vaihdettavien osien vaihtaminen

Vaihda seuraavat osat säännöllisesti, jotta tulostuslaatu pysyy hyvänä. Alla luetellut osat on vaihdettava sen jälkeen, kun on tulostettu noin 50 000 sivua *1 MT-alustan paperinsyöttöpakkausten tapauksessa, noin 100 000 sivua *1 lisäpaperikasetin paperinsyöttöpakkausten tapauksessa ja noin 200 000 sivua *1 vakiopaperikasetin paperinsyöttöpakkausten, kiinnitysyksikköjen ja laseryksikköjen tapauksessa.

Ota yhteyttä Brotherin asiakaspalveluun tai paikalliseen Brother-jälleenmyyjääsi, kun seuraava viesti tulee LCD-näyttöön (nestekidenäyttöön):

Nestekidenäytön viesti

Kuvaus

Ylläpito

Vaihda kiinnitysyksikkö *2

Vaihda kiinnitysyksikkö.

Ylläpito

Vaihda laseryks. *2

Vaihda laseryksikkö.

Ylläpito

Vaihda PS-tarv.1 *2 *3

Vaihda vakiopaperikasetin paperinsyöttöpakkaus.

Ylläpito

Vaihda PS-tarv.2 *2 *3 *4

Vaihda lisäpaperikasetin paperinsyöttöpakkaus.

Ylläpito

Vaihda PS-tarv.MT *2 *3

Vaihda monitoimialustan (MT-alustan) paperinsyöttöpakkaus.

*1
Letter- tai A4-kokoisia yksipuolisia sivuja.
*2
Vaihtamistiheys määräytyy tulostettujen sivujen monimutkaisuuden, peittoprosentin ja käytetyn tulostusmateriaalin mukaan.
*3
Pakkaus sisältää paperinsyöttörullat pidikkeessään, erottelukumin ja erottelukumin jousen paperikasetille tai MT-alustalle.
*4
Jos käytät lisäpaperikasetteja laitteessasi, tämä viesti tulee nestekidenäyttöön. Kun laitteessa on useita lisäpaperikasetteja, laite näyttää viestit käyttäen kutakin lisäpaperikasettia vastaavaa numeroa.