Home > Routineonderhoud > Afdrukken in kleur corrigeren > De automatische correctiefunctie instellen

De automatische correctiefunctie instellen

Als u wilt dat het apparaat de kleuren automatisch uitlijnt na het kalibreren van de kleuren, schakelt u de functie Automatische correctie in.
  1. Druk op image[Instellingen]>[Alle instell.]>[Printer]>[Kleurcorrectie]>[Autom. correctie]>[Aan].
    image
    Als het [Alle instell.]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Druk op image.