Home > Fax > Faxen ontvangen > Instellingen ontvangstmodus > Het tweezijdig afdrukken voor ontvangen faxen instellen

Het tweezijdig afdrukken voor ontvangen faxen instellen

Het apparaat drukt ontvangen faxen dubbelzijdig af wanneer [Tweezijdig] is ingesteld op [Aan].
  • Gebruik papier van het formaat A4, Letter, Legal, Folio (8,5" × 13"), Mexico Legal of India Legal (60 tot 230 g/m2) voor deze functie. Controleer of het juiste papierformaat ingesteld is voor de dubbelzijdige lade. Als dat niet het geval is, kan het papier niet goed worden ingevoerd, wat leidt tot een slechte afdruk of vastgelopen papier.
  • Wanneer tweezijdig afdrukken is ingeschakeld, worden inkomende faxen automatisch verkleind zodat ze passen op het papier in de papierlade.
  1. Druk op image [Instellingen]>[Alle instell.]>[Fax]>[Ontvangstmenu]>[Tweezijdig].
    image
    Als het [Alle instell.]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Druk op [Aan] of [Uit].
  3. Druk op image.